dilluns, 22 de febrer del 2010

AM-121 El PSM demana al batle de Marratxí que renunciï a la dedicació exclusiva



El PSM-EN demana a José Ramón Bauzá (PP) que renunciï a la dedicació exclusiva com a batle de Marratxí




El plenari municipal de l'Ajuntament de Marratxí debatrà demà vespre una moció presentada pel grup municipal del PSM-Entesa Nacionalista perquè el batle, José Ramón Bauzá (PP), renunuciï a la dedicació exclusiva. Els nacionalistes entenen que, des que va ser nomenat com a president del PP (el passat mes de setembre), els marratxiners estan pagant amb doblers públics la seva dedicació al partit.
Com a batle, Bauzá té dedicació exclusiva de 65.000 € bruts anuals per desenvolupar la seva feina amb exclusivitat a l’Ajuntament de Marratxí, al servei dels marratxiners i marratxineres. Aquesta dedicació exclusiva del batle es fa a càrrec dels pressuposts del propi Ajuntament, i en conseqüència és pagada per tots els ciutadans de Marratxí. Des del PSM-EN addueixen que, des que ha estat nomenat com a president del PP balear, el sr. Bauzá té una agenda molt carregada de compromisos, reunions i actes i aquesta activitat li reclama molta dedicació, la qual cosa dificulta i alenteix el normal desenvolupament del càrrec de batle de Marratxí per dur a terme la seva tasca de màxim representant del Consistori.

Joan Francesc Canyelles, portaveu del PSM-Entesa Nacionalista a l’Ajuntament de Marratxí, considera que "allò normal seria que el batle dedicàs tot els seus esforços al municipi". Al mateix temps, afirma que "és injust que els ciutadans de Marratxí, de tots els colors polítics, paguem la dedicació exclusiva del batle perquè aquest es dediqui de forma partidista al PP de Balears".
En conseqüència, el grup municipal del PSM-EN ha presentat una moció on demana que el batle renunciï a la dedicació exclusiva i delegui a favor d’altres àrees les competències per tal d’agilitzar la presa de decisions i la resolució d’expedients.
L’esmentada moció va ser presentada per via d’urgència en el plenari del passat 23 de desembre, però el PP en va rebutjar la urgència. Finalment, haurà de ser debatuda en el plenari que se celebrarà demà a les 20.00 hores.


AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, informació de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


             Patrocinat per...
Pòrtula, informació de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada