divendres, 5 de febrer del 2010

AM-112 La Policia Local presenta el balanç de 2009








La Policía Local de Marratxí va augmentar l'any passat en un 78% el nombre de vehicles controlats, a través de controls varis i radars mòbils.
Malgrat aquest fort increment no es va traduir en augment de les denúncies per excés de velocitat, les quals es varen reduir en més d'un 42%.

Pel que fa a les actuacions per consum o possessió de drogues també es va produir una reducció, passant de 109 a 87 actuacions. Aquest fet s'explica, en part, pel tancament dels local "after" que hi havia al polígon de Marratxí, al voltant dels quals es produien la majoria d'actuacions.

El número de detinguts per delictes i faltes és una altra estadística que es redueix, segons es desprén de la Memòria, passant de 771 a 532.
Joan Coll, regidor de Seguretat Ciutadana, ha expressat la satisfacció de l'equip de Govern per aquests resultats, tenint en compte que "la impressió inicial era que podria augmentar la criminilitat degut a la complicació de la crisi econòmica". Queda clar que l'increment de la presència policial a llocs estratègics ha donat el seus fruits.


AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, informació de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


             Patrocinat per...
Pòrtula, informació de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada