dimarts, 2 de febrer del 2010

AM-110, Els joves de Marratxí, a la neu









L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Marratxí ha organitzat per a les pròximes vacances de Setmana Santa un viatge destinat a joves majors de 18 anys a l'estació de Vallnord, a Andorra. Segons el regidor de l'Àrea, Xisco Ferrá, el Consistori ha aconseguit un preu molt avantatjós, pel que no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'organitzar-lo per a “els joves del nostre municipi, tant per als quals ja saben esquiar com per a aquells que volen iniciar-se en aquest esport, o simplement per als quals volen passar uns dies en la neu”.

El viatge, que tindrà lloc del 5 al 11 d'abril, inclou l'avió d'anada i tornada a Barcelona, l'autocar, sis nits d'allotjament en règim de mitja pensió en un hotel de tres estrelles situat en La Massana, a 500 metres del telecabina que puja cap a l'estació de Pal; cinc dies de Forfait, 10 hores de classe, cinc dinars en el restaurant de les pistes, material d'esquí i el segur d’esquí i de viatge. El preu són 465 euros.
Vallnord és una macro estació que conta amb diverses estacions: Arcalis, Arinsal i Pal. Les classes i l'estada dels joves marratxiners que s'inscriguin en el viatge es desenvoluparan en Pal, estació que conta amb quatre pistes verdes, per a iniciació; 16 blaves, per a aquells no experts però que tinguin alguna noció d'esquí; 16 vermelles, per a esquiadors; i 5 pistes negres, per als més atrevits. El termini d'inscripció en el viatge estarà obert fins al divendres 26 de febrer, i els interessats poden dirigir-se a l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament, situada en l'Avinguda Antoni Maura, 45 d'Es Pont d’Inca, i al telèfon 971 601089 .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada