divendres, 4 de desembre del 2009

AM-96 Segona edició de la Gala de l'Esport








La II Gala de l'Esport tendrà lloc avui horabaixa al polisportiu Costa i Llobera, durant el qual es lliurarà un diploma commemoratiu als participants.
Es tracta d'un acte que serveix de reconeixement a la tasca i l'esforç realitzats pels clubs esportius del municipi i als esportistes individuals que competeixen en diferents àmbits territorials i a totes les categories.

A l'acte hi assistirà el batle, J.R. Bauzá, i el regidor d'Esports, Joan Femenias.
En representació dels esportistes de Marratxí hi intervendrà Adaya Grimalt Arco, de 14 anys, campiona de Mallorca i de Balears de gimnàstica rítmica en diferents ocasions. Pertany al Club de Gimnàstica Rítmica Costa i Llobera, dirigit per Beby Arco, i el passat mes de juny aconseguí la medalla de bronze al campionat d'Espanya.
Entre els esportistes individuals en destaquen tres que participen en competicions internacionals: Pere Carbonell Amengual, en pesca submarina; Ismael Navarro, en lluita lliure, i Karima Sánchez Ramis, campiona de lluita lliure dels Jocs del Mediterrani aquest estiu passat a Itàlia.

SUBVENCIONS ESPORTIVES
Durant la gala també es lliuraran les subvencions que ha concedit l'àrea d'Esports de l'Ajuntament a 32 esportistes individuals i 29 associacions i clubs per un total de 37.000 euros.




AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, informació de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


Patrocinat per...
> L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, informació de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada