divendres, 20 de novembre del 2009

AM-84 Campanya de voluntariat lingüístic a Marratxí














La coordinadora de les AMIPA de Marratxí i l’associació Paraula. Centre de Serveis Lingüístics us conviden a la presentació de la campanya de voluntariat lingüístic Amb tu / en català, dia 25 de novembre, a les 19.30 hores, a la sala d’actes de l’Institut de Marratxí.


La campanya, que actualment es du a terme a totes les illes, consisteix a posar en contacte una persona que entén el català i en vol millorar la parla i un catalanoparlant que l’usa habitualment, per fer una hora a la setmana de conversa, durant deu setmanes, en el lloc, el dia i a l’hora que vagi bé a tots dos.

El voluntariat lingüístic té el suport de la Direcció General de Política Lingüística; hi estan adherits la majoria d’ajuntaments de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i hi participen més de 1.400 voluntaris entre catalanoparlants i aprenents.

L’objectiu de la trobada és impulsar la campanya a Marratxí amb la col·laboració de les associacions i les entitats del municipi.

A la reunió us farem saber el funcionament del programa i us donarem material per poder difondre la informació entre els vostres associats i coneguts. També els podeu fer arribar aquesta convidada, ja que l’acte és obert a tothom.

Pilar Arnau
Xisca Mulet
________
Paraula. Centre de Serveis Lingüístics
Carrer del Pare Bartomeu Pou, 31, bxs.
Tel. 971 761 301 · Fax 971 761 947


AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


Patrocinat per...
> L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada