dilluns, 16 de novembre del 2009

AM-83 Sa Baula dóna les primeres passes










Aquest mes ha començat un nou taller d'ocupació, denominat ‘Sa Baula’, promocionat per l'Ajuntament de Marratxí, gestionat pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu.
Es tracta de deu alumnes, amb un equip professional de 4 persones, que s'estan formant en dues especialitats, amb els següents certificats de professionalitat: Atenció sociosanitària a persones en el domicili i Atenció sociosanitària a persones depenents en institucions socials.
La finalitat d'aquest taller és la qualificació professional d'aquestes deu alumnes de manera que puguin atendre i millorar la qualitat de vida de les persones amb dependència i satisfer unes necessitats socials en un àrea d'activitat que té un gran potencial.


El programa de formació-ocupació es realitza en dues fases de 6 mesos finalitzant el 31 d'octubre de 2010 després d'haver totalitzat 1920 hores en: formació ocupacional en les especialitats formatives amb pràctiques en els serveis de la comunitat, formació i orientació laboral, formació en prevenció de riscos laborals, informàtica, i formació en habilitats socials.


Cal esmentar que dels sis tallers d'ocupació que s'han realitzat a Marratxí en els últims anys, el 80% de les alumnes, dones majors de 25 anys en situació d'atur quan ho van realitzar, ha trobat un lloc de treball en el sector en el qual es van formar.
“Aquestes dades són el que ens motiva a seguir treballant, a oferir més cursos i tallers, perquè veiem que la formació es veu compensada amb un lloc de treball, tan necessari en aquests temps", considera la regidora de Formació, Ocupació i Treball, Rosalía García.
Residències i centres de dia, centres ocupacionals, serveis d'ajuda a domicili, menjadors escolars o serveis de tele assistència domiciliària són els àmbits en els quals estan treballant aquestes alumnes.


AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


Patrocinat per...
> L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada