dimarts, 20 d’octubre del 2009

AM-69 Informe de la PL en relació als centres escolars







Durant el seu segon any de funcionament, la Unitat de Policia de Menors de Marratxí ha aconseguit reduir a la meitat les incidències relacionades amb l'absentisme escolar i amb el consum de drogues als voltants dels centres educatius.

Creuen que la raó fonamental d'aquesta reducció rau en el respecte mutu entre la policia i els alumnes que coneixen l'existència d'aquest control permanent en els centres escolars. Parlam de 17 centres amb un total de 4.888 alumnes.

Silvestre del Rio, un dels policies de menors, explica que "els al·lots saben que existeix el control i que si en detectam algun d'ells amb qualsevol falta parlam amb la direcció del centre i amb els pares, a part del corresponent atestat, si resulta procedent".

El número d'incidències totals del curs varen ser 123, destacant les alteracions de l'ordre públic de persones al voltant dels centres; en 42 ocasions es tractà d'alumnes d'altres centres que molestaven i no deixaven funcionar correctament el centre educatiu afectat. Altres temes foren 7 baralles i amenaces, 5 robatoris, especialment de mòbils, i 2 atacs a vehicles estacionats.


AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


Patrocinat per...
> L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada