dimarts, 6 d’octubre del 2009

AM-64 Inici de les activitats de la Gent Gran










Un total de 862 persones majors de Marratxí varen començar les activitats corresponents al nou curs, organitzades per l'àrea de Gent Gran de l'Ajuntament.

Gimnàstica, aula de majors, informàtica i natació són les activitats que han tengut més acceptació entre les ofertades, amb 75 persones més que l'any passat.

Cal destacar com a novetat la incorporació de Taixí, art marcial que inclou un grup d'exercicis de caràcter concentrat, harmònic, lent i amb respiracions profundes que proporciona una sèrie d'avantatges. Un total de 127 persones s'hi han inscrit.

En gimnàstica de manteniment hi participen 355 persones, distribuïdes en sis punts, normalment als locals mateixos de la gent gran del municipi. Altres 154 participen en el curs de natació.

Pel que fa a l'Aula de Majors, compta amb 96 inscrits. Es tracta d'una exercitació mental a través de tècniques de memòria. Les temàtiques bàsiques d'aquesta activitat comprenen matemàtiques, ortografia, tècniques de lectura, història de Mallorca, salut i cultura general.

Finalment, en relació a la informàtica, hi ha 130 persones inscrites, entre el nivell d'iniciació i el de perfeccionament.

La regidora de l'àrea de Gent Gran, Magdalena Garcia Gual, ha mostrat la seva satisfacció per la bona acollida de les activitats.


AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


Patrocinat per...
> Cafeteria J.J. - Sant Marçal. Pa amb oli i tapes
>
L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada