diumenge, 13 de setembre del 2009

EM-53 Pòrtula amb Josep Massot i Muntaner a la Diada del Consell








Un grup de col·laborador/e/s, amics i amigues de Pòrtula, i encara d'altres familiars, ens reunírem ahir vespre al Teatre Principal per assistir a l'acte de lliurament d'honors i distincions del Consell de Mallorca.

Com ja era conegut, Josep Massot i Muntaner, -benedictí, historiador, investigador, editor i alguna cosa més-, va ser guardonat amb la Medalla d'Or del Consell, juntament amb el manacorí Jaume Santandreu, els Amics del Poble Saharauí, Ràdio Popular de Mallorca i alguns altres.

En el mateix acte, el Consell nomenà fill predilecte de Mallorca el compositor Jaume Mas Porcel i fill adoptiu l'arxiduc Lluís Salvador d'Àustria. Al mateix temps es lliuraren els Premis Jaume II a Xavi Torres i altres medallistes paralímpics, a Joves de Mallorca per la Llengua, Bombers de Mallorca, Escoles Mallorquines, Llars del Menor i Ateneu Alcari, entre d'altres persones i entitats.

Després del lliurament, el mateix Pep nostre va agrair les distincions en nom de totes les persones i entitats guardonades. Acte seguit hi hagué el discurs de la presidenta del Consell, Francina Armengol, i l'acte acabà amb un recital de Paco Ibáñez.

A la foto hi sortim alguns dels presents -de Pòrtula, Cati Bestard, Pep Toni Calvo, jo mateix, el meu germà Pep i na Margalida Álvarez-Ossorio Ferrer, juntament amb els amics de Manacor Paca, Paco, i Sion Vives-. Cal remarcar que la imatge és feta d'un altre amic i col·laborador de Pòrtula, Tolo Aguilar, que per un moment va deixar les seves tasques de procotol del Consell per venir a fotografiar-nos.

Si voleu veure altres imatges de persones que anaren a felicitar Josep Massot i Muntaner basta que cliqueu aquí...

Biel.-
EM - Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Marratxiner/e/s
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Patrocinat per>
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada