dimarts, 22 de setembre de 2009

AM-55 Nova instància sobre el mercadet dominicalPel que sembla, el tema del mercat a Sant Marçal va per llarg. És normal si tenim en compte que hi ha interessos contraposats... Uns a favor, els altres en contra.

Basta pegueu una ullada als comentaris suscitats arran de la primera notícia d'aquest mercat per veure com estan les coses.

En aquesta ocasió tornen ser els petits comerços, bars, restaurants i també veïnats que reiteren la positura que ja varen manifestar a la primera instància. És una llàstima que, com en tantes ocasions, envesteixin el missatger, en lloc de centrar-se plenament en la qüestió primordial que, cal dir-ho, no resulta de gens fàcil solució.

Com a suggeriment conciliador no estaria malament que les parts implicades s'aseguessin a parlar-ne i veure d'acostar positures; tal vegada la iniciativa d'una taula informativa i de negociació hauria de sortir del mateix Ajuntament. Més que res pel bé de la bona i sana convivència veïnal, en aquests moments sensiblement alterada.AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
Patrocinat per...
> Restaurant Bon Jorn - Pòrtol. 971 60 33 39
>
L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada