dijous, 3 de setembre del 2009

AM-41 Gran festa de la Penya Güell-Barralet, PIN








Es Pont d’Inca Nou
Els dies 4 i 5 de setembre tendrà lloc la Gran Festa de la Penya Güell-Barralet

Els pròxims dies 4 i 5 de setembre, tal com vos havíem anunciat, la Penya Güell-Barralet celebrarà la festa de començament de la lliga de futbol. La festa tendrà lloc al carrer d’Aubarca des Pont d’Inca Nou, davant el restaurant que duu el mateix nom que la urbanització i que també serveix de seu a la Penya.

Ja hem vist els cartells impresos que anuncien per a divendres dia 4, a partir de les 21:00 hores, l’actuació de l’Orquestra de Pollença i la Festa Remember (anys 70 i 80). Per a dissabte dia 5, també a partir de les 21:00 hores, s’ha previst el monòleg a càrrec de Carlitos i la Gran Verbena Trio Gato’s. Segons pareix, és possible que dissabte dematí també hi hagi campionats de truc entre els penyistes.
Durant els dos dies, la festa comptarà amb un bar on, a partir de les 20:00 hores, se serviran begudes, hamburgueses, frankfurt... També han anunciat que passaran per la festa de la Güell-Barralet el nou president del Reial Mallorca i alguns jugadors. Si teniu en compte la força amb què els penyistes i simpatitzants viuen els colors del Reial Mallorca, l’èxit serà gairebé segur.


JACF
AM - Actualitat marratxinera
Tot MarratxíPòrtula, revista de Marratxí



Patrocinat per > Cafeteria J.J. - Sant Marçal. Pa amb oli i tapes
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada