dijous, 27 d’agost del 2009

EP-60 Tota la gent de l'escoleta del Costa i Llobera











En l'anterior ocasió no ho havia aconseguit, no sé ben bé perquè; supòs que devien tenir en marxa alguna activitat que els impedí agrupar-se tots plegats.


Avui, sí. Els cinquanta-i-busques de participants a l'escoleta d'estiu municipal ubicada al Costa i Llobera han tengut uns minuts per fer un posat per a Pòrtula-Tot Marratxí. Fins i tot avui s'hi ha afegit una mare, que no sé si era de Pòrtol, però que podeu localitzar a dalt de tot a l'esquerra, un poc més amunt d'Aina Morell, que és l'única que duu ulleres de sol, una llàstima tenint en compte l'expressivitat dels seus ulls.



I les monitores, també agrupades. L'altra vegada va haver de ser en dues fotos. D'esquerra a dreta, Cati, Vane, Marta, Kate, Marian, Xisca i Aina. A aquesta darrera, la directora de la bulla, li he d'agrair totes les facilitats donades, a més a més amb extrema simpatia.

Per cert, si a la primera quinzena d'agost l'única marratxinera era Marian Pou, ara les úniques que no són del nostre municipi són na Xisca Coll i n'Aina Morell. Però no faria res que ho fossin, de super bona gent que són.

L'escoleta d'estiu ja s'acaba. Dilluns tenen la darrera activitat, una excursió a Son Gual. I demà tenen festa, festival de final de curs. Però quedau advertits que és privada; no hi tenen accés ni tansevulla mares i pares. Idò.


Biel.-
EP-Estampes portolanes
EM -
Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Marratxiner/e/s
Pòrtula, revista de Marratxí
Pòrtol, el meu poble
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net


Patrocinat per Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada