dimarts, 11 d’agost del 2009

EP-44 Vicenç, ambaixador artístic



Encara torn fer referència a Vicenç Sastre. I és que avui mateix la secció de Cultura del Diari de Balears parla d'ell.

Textualment:
"Art. Exposició a Caimari.
Maria Martínez Barceló i Vicenç Sastre seran els encarregats de protagonitzar l'exposició de pintures i de dibuix que s'inaugurarà avui a les 19.30 hores a l'església Vella de Caimari. La mostra quedarà oberta durant tota la setmana dins el marc de les festes patronals".


Podem afegir que Vicenç ha fet una selecció temàtica de dibuixos aquarel·lats fets per a la Gran Enciclopèdia de Mallorca amb elements arquitectònics característics de la contrada del Raiguer i de Tramuntana, sobretot Escorca, Campanet i Inca... I també va realitzar especialment per a aquesta exposició alguns dibuixos de petit format dels municipis de Selva i d'Escorca, ja que considera que estan molt emparentats. En total Vicenç exposa una quarantena d'obres.

Curiosament, la pintora que exposa amb ell, Maria Martínez Barceló, viu en es Caülls, vol dir que també té connexió marratxinera.

Recordau que fins a final de mes, Vicenç Sastre, juntament amb altres artistes afincats a Pòrtol i a altres indrets de Marratxí exposa al Pla de na Tesa. Precisament a una de les fotos que il·lustren aquesta estampa hi podeu veure el nostre artista juntament amb Jaume Gual, fotògraf professional que viu a sa Cabaneta.

I l'altra foto és el dibuix d'una casa de davant el Molí de Pòrtol que, segons m'explica Vicenç, ara han reformat. Vol dir que es tracta de la zona de can Joan de Bendinat. Aquest dibuix actualment està exposat al Pla de na Tesa i és que, com podeu veure, els dibuixos de Vicenç es passegen per tot arreu, fent d'ambaixador artístic de la nostra Vila.


Biel.-
Estampes portolanes
Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Pòrtol, el meu poble
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada