diumenge, 9 d’agost del 2009

EP-42 Al·lots portolans de 1966 AT-3


Era el dia de les primeres comunions d'aquell any, el 24 d'abril, i nins i nines que havien combregat pujaven des de l'església fins a la rectoria on el rector els lliurava un recordatori de la diada.

Veim mn. Martí Cifre entregant aquest recordatori a Toni de Son Ros -el qual ha cedit amablement la foto-, mentre el seu pare, Antoni Canyelles sr., està pendent de l'objectiu fotogràfic.

Tot un esplet d'al·lots -que avui estan dins la cinquantena curta- vetlen la feta, en diferents actituds. D'esquerra a dreta Joan Cabot, dels Televisors, Joan Serra Fiol "Vellet", recentment desaparegut; un dels germans Vargas Boluda, Miquel de sa Bassa, els dos que només mostren els ulls, difícils de reconéixer... però just darrere segurament és Joan Xamena i els dos germans Dilme, Salvador i Francesc. Passat el rector ve Toni Tirano, Joan Serra -encastellat-, Xisco Ripoll, possiblement Tomeu Serra 'Mosso', l'altre germà Vargas Boluda -aquest deu ser José María- i Miquel Canyelles 'Ros'.

És de remarcar l'aparent frondositat del fons, en aquell moment solar on ara hi ha els anomenats "pisos d'en Verdera", al carrer d'Albert Castell. I fixau-vos en la imatge de la Verge -quasibé mimetitzada amb la vegetació- que avui en dia està col·locada a l'atri de l'església.


Biel.-
AT - Aquell temps!
EP - Estampes portolanes
Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada