divendres, 31 de juliol del 2009

EP-34 En temps de crisi...





Hi ha coses que no s'entenen de cap manera. En dijous o divendres, just abans del cap de setmana, tanquen un tram de la carretera de Pòrtol a sa Cabaneta, per deixar-hi alguns 'palets' amb bloquets que no utilitzaran fins dilluns. Perquè ni dissabte ni diumenge no faran feina.

No hi ha cap obra començada, però el tall haurà durat quatre dies de bades. Això vol dir que tota la gent que s'hagi de moure entre els nostres dos pobles haurà d'anar a fer una voltera innecessària.

I, endemés de la incomoditat que suposa, també podem comptar el perill de la circulació pels carrers que han triat com a entrada i sortida -el de mn. Joan Vich i el de devora el CPC Costa i Llobera-, ambdós de doble sentit i ambdós amb cotxes aparcats, en el primer cas a banda i banda. Sona a improvisació total.

Finalment, si no es volgués mirar cap altre factor, hom podria tenir en compte la quantitat de combustible que es tudarà per aquesta voltera inútil. Multiplicau dies per cotxes i benzina de més i veureu que no són xifres adequades per aquest temps de crisi.

No he anat a cercar qui pugui ésser el responsable d'aquest desbarat, però pens que l'Ajuntament ho hauria d'haver controlat. Després ens seguiran demanant paciència i estretor al cinturó!

Biel.-
Estampes portolanes
Estampes marratxineres
Pòrtula, revista de Marratxí
Pòrtol, el meu poble
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada