diumenge, 26 de juliol del 2009

EP-29 Anar de viatge amb la Biblioteca de Pòrtol




Torna ésser la bibliotecària de Pòrtol, Sonia Torres, que ens convida a fer un viatge d'estiu, que tant pot ser imaginari, al voltant d'un llibre llegit a la fresca, com l'inici de la preparació d'una veritable sortida.

La qüestió és que la BIMAR d'aquesta Vila ha organitzat una guia de lectura dedicada als viatges. D'una part ens mostra les diferents guies que hi ha d'arreu del món: Escòcia, Irlanda, Brasil, Portugal, Egipte... D'altra relaciona novel·les amb indrets de quatre continents. Com a exemple, a Àfrica ens suggerixen "Un ball a Nairobi" de Drayson, d'Amèrica "Finestres de Manhattan" de Muñoz Molina, o d'Europa "Els turbants de Venècia" de Gürsel.
Però encara ens ofereixen DVD's, també per continents, com "Diaris de motocicleta" de Salles o "El cel protector" de Bertollucci.

I, per acabar, no podem deixar de banda l'oferta de contes dedicats als viatges, més relacionats amb la gent menuda, però gens descartables per al públic adult, com és el cas d' "Els viatges del meu avi" de Jiménez o "Fent un tomb pel món", de Pieper. Dins aquest mateix apartat hi trobam una simpàtica oferta que uneix els viatges amb la gastronomia: "Vint-i-quatre receptes d'arreu" d'Aixelà.

Per manca d'oferta, no quedarem a terra. Tot és qüestió de voler enlairar-se, encara que només sigui amb la imaginació.


Recordau que l'horari d'estiu de BIMAR Pòrtol és, fins al 30 de setembre, de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30



Biel.-
Estampes portolanes
Estampes marratxineres
Pòrtula, revista de Marratxí
Pòrtol, el meu poble
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada