dissabte, 11 de juliol del 2009

EP-14 Començam prest...










És una qüestió de detall: Dos tassons usats abandonats damunt el coll d'una venerable cisterna... no és el seu lloc, però tampoc volen dir massa cosa. Però quan fitores ullada al voltant i en trobes d'altres per terra... ai las! alguna cosa falla.



La hipòtesi: Divendres horabaixa/vespre, inauguració de l'exposició de pintures a l'AVV de Pòrtol. Algunes persones que celebraven l'eixida deixaren -amb tota la bona intenció del món, tot i que no fos el seu lloc; perquè no cercaren o no trobaren cap paperera; per no tirar-ho en terra- els tassons usats damunt el coll de la font del veïnat -en aquest cas cas Ferrer Fiol- i seguiren el seu camí. El vent natural o d'algun cotxe que passa a més velocitat de l'adequada tombà alguns dels tassons. I ja tenim l'escampada i el mal efecte subsegüent.



Just comencen les festes, estaria bé que el nostre poble seguís mínimament net. Si cal posar papereres... Preniu nota, l'organització o l'Ajuntament. Està bé que hi hagi servei de neteja, però no tenen perquè pagar-ho tot ells. No es tracta de fer més net, sinó d'embrutar menys. Només així conviurem en sana harmonia.



I mentre, ja ho sabeu, si voleu conèixer el programa de festes... Clicau Festes de Pòrtol ... I molts d'anys !





Biel.-
Estampes portolanes
Estampes marratxineres
Pòrtula, revista de Marratxí
Pòrtol, el meu poble

Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada