diumenge, 28 de juny del 2009

EP-2 Pòrtol i Sant Marçal


Situau-vos a la plaça de Can Flor, al bell mig del nostre poble. Feis-vos una setmana enrere. Hi havia aquesta propaganda als panells electorals (...electorals??? ...Què hi fan encara aquests panells gairebé un més després de les Europees???).

Al cap de dos o tres dies, Nuria Fergó ja havia desaparegut del mapa. Es veu que el seu cartell va tenir èxit i alguns fans portolans no pogueren esperar que arribàs la seva actuació per endur-se'n l'atractiu record de la sensual cantaire.

Nuria Fergó va actuar ahir vespre a Sant Marçal, mentre al camp de futbol de Son Caulelles hi havia una observació directa dels astres a través del telescopi. De l'estrella mediàtica als estels siderals, calia triar.

Demanaria dues coses a lectors i lectores. O tres. Algú que pugui testimoniar -i cronicar, si importa- l'actuació de la Fernández-González a les festes del Patró. Algú més que em volgués parlar de l'eixida astronòmica de dissabte vespre. I algú que pugui confirmar, o desmentir, que a Marratxí existeix una societat -o grup, o club o...- relacionada amb l'astronomia. Tot són orelles...


Biel.-
Estampes portolanes
Estampes marratxineres
Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada